וויסקי אקאשי הוא הוויסקי היחיד בעולם שיוצר טוג’י (רב-אמן בתחום ייצור הסאקה) על ידי הטמעת מתודולוגיות להכנת סאקה בתהליך ייצור הוויסקי. סיר הזיקוק המשמש קטן מאלה המשמשים מזקקות סקוטיים וגם מזקקים יפניים אחרים, אשר בתורם, מקטין את רמות האלכוהול fusel. כתוצאה מכך, וויסקי אקאשי אינו דורש תהליך יישון ארוך כל כך, בעוד שהמלט הליבה שלו (חוזק הכלים) חלק ועדין.
דיוקן
אקשי לבן אלון הוא וויסקי מעורבב השמור בחבית השוקו היפנית (אלון אמריקאי) למשך 3 שנים, המיושן בחביות בורבון לשעבר לפני שסיים בחביות שרי לשעבר למשך שנתיים.
צבע: זהב ענבר כתום אף: ארומה מלטית, הדרית עם ניחוחות של דובדבן שחור, טופי ועץ אלון. טעם: תווי וניל וצנוברים שולטים בחיך ומובילים לסיומת ארוכה ומלוחה.