ההתבגרות הראשונה, כמו בגיל 10, היא בחביות בורבון לשעבר.
לאחר העברה ל- Quarter Casks ההבשלה השלישית היא בחביות ‘PX’ אלון אירופיות גדולות שהכילו במקור שרי שרי פדרו שימנז נדיר.
דיוקן
מהבקבוק יש ניחוח שרי נחמד של סולטנות וצימוקים מתוקים עם רמז ליקוריץ מתוק ורק שמץ של כבול. תוספת של מעט מים מוציאה את ארומת המרציפן והשקדים עם קונטרה של אגוזים שמנת והרבה פירות בשלים אבל שוב יש רק שמץ קל של עשן כבול. גוּף עומק עז ועמוק. חֵך בלי מים פיצוץ כבול מסיבי ממלא את הפה בכמויות עצומות של אלון שרק ממתן את טעם השרי הכבד המתוק יותר. הוספת מגע של מים רק ממתנת מעט את חיפול הכבול המסיבי שמתפוגג לאט לאט ופשוט מאפשר למעט מהטעמים השריפים המתוקים יותר לעבור למרות שיש תמיד פרץ של עשן כבול שמייבש את הפה. סיים כבול מרוכז ואלון שרי סמיך עם יובש עמוק.